unnamed6

ZORAN ZAVOR

Specialist za osebni in poslovni uspeh.
Pomagam, da osebnostno in poslovno uredite svoje življenje.

Samostojni podjetnik, TV voditelj, odgovorni urednik in snovalec oddaje Preprosto naravno®, specialist za osebno rast in razvoj Pesem duše®, predavatelj, uspešni strokovni vodja Ustvarjalne akademije Pesem duše.
Od nekdaj sem si želel da stvari tečejo gladko, da so enostavne in koristne.
Želel sem opravljati delo, ki me veseli in da sem za to delo dobro nagrajen.

Želja sama po sebi pa ni bila zadosti za uresničitev. Globoko v sebi sem neomajno verjel, da je željo mogoče uresničiti in da imam dovolj znanja, talentov in moči, da sledim svoji želji in da jo uresničim.

V osnovi šoli sem nekatere teste rešil s svojo intuicijo in ne naučenim znanjem. Ko je v najstništvu prišel čas za izbiro poklica, sem pogorel, saj nisem našel poklica, ki bi me veselil. Sledil sem svojim sošolcem in se vpisal v šolo, kamor se jih je večina.
V sebi sem se čutil neizpolnjenega in nesrečnega, vendar sem občutke v družbi prijateljev utišal.
Delo, ki sem si ga izbral, sem že med prakso ugotovil, da ni zame, vendar sem ostal v tem poklicu, ker sem takrat verjel, da ni drugih možnosti.
Oče je menil, da moram zase poskrbeti, zato sem takoj po končani šoli začel delati. S tem se danes strinjam in sem hvaležen očetu za njegov model razmišljanja, da rabi vsak zase poskrbeti. A poskrbeti zase z delom, v katerem uživa in se ga veseli.
V iskanju »pravega« poklica sem ob rednem delu poizkusil tudi razne sisteme v prodaji mrežnega marketinga. A zelo hitro sem ugotovil (v povprečju po mesecu dni), da tudi to delo ni zame.
Po desetih letih opravljanja dela, v katerem nisem užival, sem dal odpoved, vendar me takrat še ni izučilo. Zaradi potrebe po denarju in strahu, da se predam z vso dušo iskanju svojega »pravega« posla sem naslednjih šest let ponovno delal delo, ki me ni veselilo. V tem času mi je umrl oče in takrat se je v meni začela sprememba, predvsem na zdravstvenem področju. Nisem več spal in to je trajalo nekaj časa, dokler se nisem spoznal z Reiki-jem.
Po Reiki-ju se je življenje spremenilo, težave s spanjem so se rešile in z delom na sebi sem rešil še druge stvari. Kmalu sem nehal opravljati delo, ki me ni veselilo in nekaj časa sem ostal brezposeln. Izključen sem bil iz tretje poslovne lige (kaj so poslovne lige?) in izkusil sem dno poslovnega in finančnega sveta.
Za to obdobje sem izredno hvaležen, saj sem v tem času preživel preizkušnjo financ in obstoja. Kar me je v prejšnjih zaposlitvah najbolj skrbelo, me je tedaj dohitelo – postati reven in skoraj brez denarja. V času največje revščine se je v meni začelo največje obilje. Izpustil sem iz sebe strah pred finančnim propadom in vso svojo silo preusmeril v izpolnjenost duše in v uresničenje sanj. Našel sem »svoj pravi« poklic, čeprav takrat še nisem vedel, da sem ga.
Brez večjih pričakovanj sem se vpisal v 1. generacijo Šole za bioenergoterapevte (karmična diagnostika), ki jo je vodil g. Marjan Ogorevc. Šolanje sem zaključil leta 2006 in pridobil certifikat pri GZS. Osvojil sem znanja s področja uradne, tradicionalne indijske in tradicionalne kitajske medicine, radiestezije, barvne terapije, integralne biorgonomije, karmične diagnostike in dosti drugih znanj. Sedaj vsa znanja uporabljam pri svetovanjih, regresiji, progresiji, meditacijah, akademiji, ter tečajih in delavnicah.

Ker sem želel vedno biti samostojen, sem se podal na pot samostojnosti.

S partnerko Urško Korun sva ustanovila Društvo - Pesem duše®
V letu 2012 se je pod najinim vodstvom začela predvajati TV in spletna oddaja o naravnem načinu življenja, osebni in duhovni rasti z naslovom "Preprosto naravno®".
Na podlagi izkušenj iz dela in življenja sem sestavljal program osebne rasti in tako je v letu 2012 odprla vrata Ustvarjalna akademija Pesem duše, ki je vrhunska kombinacija znanj in metod osebne rasti, razvoja in dela z energijami.

Podjetništvo me je vedno privlačilo in sem se odločil, da pomagam vsem tistim, ki imajo težave, a jih ne vedo rešiti. Pri tem mi zelo pridejo prav različna orodja, ki so običajnemu človeku skrita ali prikrita. Tista, ki se nahajajo v vaši podzavesti in vam nevede krojijo realnost.
Skozi leta sem spoznal dosti podjetnic in podjetnikov, ki so potrebovali drugačno pomoč. Pomoč, ki jim je bila večinoma neznana, saj se je dogajala v podzavesti.

Primer:

Ker ima vsak človek zavest in podzavest in si zavestno želi uspeti, ampak, če je v podzavesti program, prepričanje ... kot je na primer strah pred neuspehom ali strah pred uspehom – takrat si večinoma človek ne more pomagati sam in potrebuje pomoč.
Pomeni – nekaj si želim, a rezultati so drugačni. Na tem mestu nastopi pomoč.
Od leta 1999 naprej se aktivno ukvarjam z reševanjem težav, ki izvirajo iz podzavesti.
Moje delo je usmerjeno v pomoč: samostojnim podjetnikom in podjetnicam, podjetjem, managerjem, startup podjetjem, organizacijam, glasbenikom,  športnikom ter tistim, kateri se odpravljate na samostojno pot.

Vaš posel je podaljšek vas.

Kontakt

Za vse dodatne informacije vas prosimo, da nas pokličete na telefonsko številko 070 788 788 ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.

Sporočilo ni poslano. Prosimo preverite vpisane podatke.